Wanneer zit een spijkerbroek te strak?

Weet je zeker dat je de goede maat spijkerbroek draagt? Ontdek hier of je spijkerbroek niet te strak zit.

De juiste maat spijkerbroek is vaak lastig te vinden. Veel vrouwen proberen zich vaak in de kleinste maat mogelijk te wringen omdat ze absoluut niet toe willen geven aan een maatje groter. Veel vrouwen dragen dan ook een spijkerbroek die eigenlijk te klein en te strak is. Geef toe aan een maatje meer en je zal zien dat het veel lekkerder zit en beter is voor je figuur.

Er zijn bepaalde dingen waaraan je kan zien dat een spijkerbroek echt te klein is. Herken je jezelf in één van de volgende punten dan wordt het toch echt tijd voor een maatje groter.

  1. Als je een tang nodig hebt om de rits van je spijkerbroek dicht te krijgen terwijl je je buik inhoudt en je plat op de grond ligt. Dit gaat toch echt een stapje te ver.
  2. Doe de rits van je spijkerbroek dicht en kijk vervolgens naar beneden. Staat de stof rond de rits nu uit elkaar? Ja? Dan is je spijkerbroek toch echt te klein.
  3. Kijk ook eens naar je taille. Heb je ook van die lelijke rode strepen in je huid staan, daar waar de heupband van de broek zit? En staan daar zelfs nog afdrukken in? Weg met die spijkerbroek!
  4. Ga voor een grote spiegel staan en kijk vervolgens naar je achterwerk. Lijkt het of je spijkerbroek helemaal naar binnen wordt getrokken? En voel je de naad van je broek heel strak staan als je zit? Dan zou je toch maar eens moeten overwegen om een maatje groter te nemen.
  5. Ga voor een grote spiegel staan en kijk naar je voorkant. Zit je spijkerbroek erg strak in je liezen en is er meer te zien dan u zou willen?  Heb je pijnlijke drukpunten aan de binnenkant van je benen? Dan is je spijkerbroek toch echt veel te strak.