Replay

Replay spijkerbroek kopen of vergelijken? Lees, kijk en vergelijk de spijkerbroeken van Replay via Spijkerbroeken.com

Replay jeans
Replay jeans

Het merk Replay is in 1978 geregistreerd door Claudio Buziol, oprichter van Trevigiana Fashion Box Industries. Buziol was naast eigenaar van het merk Replay ook uitvinder van een unieke manier om spijkerbroeken te laten "agen" oftewel ouder te laten lijken, hij overleed in januari 2005. Replay is vooral gespecialiseerd in casual kleding.

We Are Replay
We Are Replay is één van de vele collecties van Replay en maakte in het voorjaar van 2004 zijn debuut. We Are Replay staat voor de kern van het originele Replay concept en produceert vooral jeans. De spijkerbroeken van We are Replay kenmerken zich door een enorme aandacht voor detail, de input waaronder het gehele kledingstuk is opgebouwd, en de nadruk op het experimenteren met materialen en behandelingen.

Buitenom We Are Replay heeft Replay nog meerdere kledinglijnen waaronder de kinderkledinglijn Replay & Sons. Ook produceert Replay o.a. ondergoed, parfum, schoenen en accessoires. Alle merken bij elkaar zorgden in 2007 voor een omzet van meer dan 300 miljoen euro, verkopen vinden plaats in tientallen landen over de gehele wereld en in diverse eigen winkels. Ook in Amsterdam vinden we deze Replay winkels terug.