Versace

Versace is een luxe kledingmerk dat met zijn tijd mee gaat en behoort tot de categorie topmerken.

Versace jeans
Versace jeans

Versace is een Italiaans modemerk dat werd opgericht in 1978 door Gianni Versace. In 1997 werd Gianni Versace vermoord voor zijn huis in Miami. Sindsdien wordt het merk gerund door de zus van Gianni Versace: Donatella Versace, en zijn broer Santo Versace. Versace is een zeer luxe en sexy kledingmerk dat telkens met zijn tijd meegaat. De spijkerbroeken van Versace stralen zeker luxe uit en zijn soms een tikkeltje gewaagd. De jeanscollectie voor de vrouw is op en top vrouwelijk en sexy.

Versace is een toonaangevend modehuis in een hoge prijsklasse, Versace behoort tot de categorie topmerken zoals Dolce & Gabbana en Gucci. Behalve spijkerbroeken en andere kleding produceert Versace o.a. ook parfum, make-up en accessoires. Sinds 1995 heeft Versace ook een Home Signature lijn die o.a. meubels, karpetten, verlichting en woonaccessoires produceert.

Verschillende celebrities zijn het gezicht geweest van Versace zoals Prinses Diana, Britney Spears en Demi Moore. Ondanks dat Versace vandaag de dag nog steeds een populair merk is, vallen de verkoopcijfers in Europa tegen. De Exclusieve winkels van Versace zijn te vinden in Brussel, New York, Venetië, Milaan, Hongkong, Parijs en Londen.