Brams Paris

Brams Paris staat bekend om zijn spijkerbroeken, en is dan ook één van de grootste jeansleveranciers in Europa.

Brams Paris jeans
Brams Paris jeans

Brams Paris werd in 1975 opgericht door de ondernemer Melle Heerlien. Hij runde het bedrijf samen met zijn broer Cees Heerlien en zijn zakenpartner Bram Tusveld. De naam Brams Paris is genoemd naar de zakenpartner van Melle Heerlien, Bram Tusveld, en naar de stad van de mode, Parijs.

Brams Paris staat vooral bekend om zijn spijkerbroeken en is dan ook één van de grootste jeansleveranciers in Europa. Brams Paris produceert spijkerbroeken voor mannen, vrouwen en kinderen. De spijkerbroeken van Brams Paris kenmerken zich door een trendy, maar casual look met een goede pasvorm. Brams Paris richt zich vooral op een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Brams Paris heeft meerdere collecties, een paar hiervan zijn:

  • B Basic by Brams Paris.
    In deze collectie vindt je vele basic broeken en jeans. Het gaat in de collectie vooral om een goede pasvorm en prijs/kwaliteit verhouding.
  • B Casual Woman by Brams Paris.
    Deze collectie is de vrouwelijke collectie van Brams Paris. De jeans van deze collectie kenmerken zich door een modieuze en casual uitstraling.
  • B Functional by Brams Paris.
    Deze collectie richt zich op werkkleding, voor diegene die kwalitatief hoogstaande en comfortabele kleding nodig hebben. Zo wordt er ook CORDURA® gebruikt, dit is een materiaal dat slijtage tegen gaat.