Kuyichi

Spijkerbroeken van Kuyichi zijn zeer verantwoord geproduceerd en van hoge kwaliteit.

Het Kuyichi logo
Het Kuyichi logo

Kuyichi is een kledingmerk dat vooral spijkerbroeken produceert en richt zich daarbij vooral op het produceren en verkopen van 'eerlijke' jeans en ander kledingstukken. Het uitgangspunt van Kuyichi is: verantwoord ondernemen. Dit doen ze door bijvoorbeeld gebruik te maken van organisch katoen. Buitenom dat de kleding verantwoord wordt geproduceerd houdt Kuyichi ook rekening met de afkomst van de basisproducten. Kuyichi werkt vooral met Peruaanse katoenboeren. Kuyichi zorgt ervoor dat de katoenboeren een normaal salaris krijgen voor hun oogst, ongeacht de schommelingen van de prijs op de wereldmarkt.

De jeans van Kuyichi hebben een sterke en sexy uitstraling, zijn eigentijds en gaan zeker met de mode mee. Kuyichi vindt de kwaliteit van de jeans ook erg belangrijk, dit maken ze ook zeker waar in hun jeans. Over het algemeen genomen liggen de spijkerbroeken in een iets hogere prijsklasse, maar ze zijn dan ook van een goede kwaliteit en verantwoord geproduceerd.

Vandaag de dag kun je kleding van Kuyichi kopen in meer dan 650 winkels verspreid over 14 landen. Buitenom spijkerbroeken produceert Kuyichi ook nog allerlei andere kleding. Kuyichi heeft 3 verschillende kledinglijnen:

  • Pure Denim
  • Pure Plus
  • Pure Premium