J Brand

J Brand is het merk van de skinny jeans dat zeer populair is onder de sterren.

Celebrities in denim: Kate Moss in J Brand
Celebrities in denim: Kate Moss in J Brand

J brand werd opgericht in 2005 door jeansfabrikant Jeff Rudes en voormalig stylist Susie Crippen. Jeff Rudes en Susie Crippen hadden hetzelfde doel voor ogen en hieruit ontstond J Brand. Hun doel was om klassieke en verfijnde spijkerbroeken te maken met een ideale pasvorm zodat iedere vrouw zich mooi kan voelen in haar spijkerbroek. Ze wilden beide een tijdloos product creëren.

J Brand werd in de lente van 2005 gelanceerd als een exclusief en luxueus modemerk. Het merk was vanaf dag één een doorslaand succes. Hun succes werd alleen maar groter toen J Brand de skinny jeans introduceerde die vandaag de dag over de gehele wereld mega populair zijn. De uitdaging voor J Brand is om nog meer bekendheid te krijgen en om verder te gaan dan waar ze om bekend staan (de skinny jeans).

De jeans van J Brand kenmerken zich door de perfecte combinatie van een ideale pasvorm, stijl en een sexy uitstraling. De jeans worden ontworpen en gemaakt met precisie, aan ieder detail wordt gedacht. J Brand wordt over het algemeen in de meer exclusievere winkels verkocht. J Brand produceert niet alleen spijkerbroeken voor vrouwen, maar ook voor mannen en kinderen.