Take two

Het exclusieve modemerk dat staat voor 'De kunst van het verleiden'.

Take Two jeans
Take Two jeans

In 1996 werd het merk Take Two in Italië geïntroduceerd door het bedrijf; Dynamic Jeans Manifacture. Dit was een groot succes en al snel werd Take Two een populair merk in Italië. Later breidde het merk uit naar ieder Europees land, Rusland en verscheidene Aziatische landen.

Take Two is een merk dat gevoelig is voor trends en ontwikkelingen, ze gaan voortdurend met hun tijd mee. Innovatie is dan ook het belangrijkste uitgaanspunt van Take Two. De jeans van Take Two kenmerken zich door het gebruik van de beste stoffen en behandelingen, exclusiviteit en een sterke uitstraling. Take Two probeert met hun jeans de mannelijkheid of vrouwelijkheid te accentueren. De inspiratie hiervoor is 'De kunst van het verleiden', en dat wilt Take Two dus ook tot uiting brengen in hun spijkerbroeken. Kwaliteit speelt ook een grote rol bij Take Two: alles moet namelijk perfect zijn vanaf de grondstoffen tot het eindproduct.

Take Two brengt ieder jaar twee hoofdcollecties uit met daarnaast nog 4 andere collecties, de collecties zijn altijd 'up-to-date' en innovatief. In 2007 introduceerde Take Two ook een kinderkledinglijn genaamd: Take Two Teen en een schoenencollectie.