Replay komt met twitterende spijkerbroek

Vanaf volgende maand kunnen manen en vrouwen een twitterende spijkerbroek kopen. Het Italiaanse modemerk Replay lanceert een spijkerbroek die kan twitteren.

Replay en Levi's introduceren opvallende jeanslijnen
Replay en Levi's introduceren opvallende jeanslijnen

De social media freaks kunnen hun hart ophalen, Replay komt namelijk met een noviteit: de spijkerbroek die kan twitteren. In de spijkerbroek zit een extra zakje genaaid met daarin een apparaatje waarmee via bluetooth contact kan worden gemaakt met een smartphone. Op die manier kan een status of locatie worden gedeeld via Twitter en Facebook.

Het is mogelijk om met de spijkerbroek 8 verschillende stemmingen te delen, van positief tot negatief. Deze nieuwe spijkerbroek van Replay zal vanaf volgende maand in de winkel liggen voor 150 tot 199 euro. De jeans worden zowel voor mannen als vrouwen ontworpen en de prijs is afhankelijk van het model.

Eerder liet ook Levi’s weten dat het in de lente van 2013 komt met een nieuwe opvallende jeans. Deze spijkerbroekenlijn gaat voor 20% bestaan uit gerecyclede PET flessen en plastic dienbladen. Het modemerk denkt zo’n 3,5 miljoen gebruikte plastic flessen te verwerken in de spijkerbroeken. Global president van Levi’s, James Curleigh, onderstreept het doel van deze nieuwe jeanslijn. “Vanaf de start van ons bedrijf ontwerpen we producten met een bepaald doel. Door waarde aan plastic afval te geven hopen we dat de manier waarop consumenten met afval omgaan, zal veranderen. Uiteindelijk met de bedoeling dat steeds meer afval zal worden hergebruikt.”

Gepubliceerd: 15 november 2012
Door: Spijkerbroeken.com redactie