Firetrap

De jeans van Firetrap weerspiegelen de hedendaagse jeugdcultuur van Londen.

De eigentijdse Firetrap jeans
De eigentijdse Firetrap jeans

Firetrap is een brits modemerk dat zich vooral richt op spijkerbroeken en werd opgericht in 1993. Fire trap is stevig gevestigd op de internationale markt en wordt in meer dan 30 landen verkocht in ruim 1.500 winkels. De kleding van Firetrap wordt zowel in grote warenhuizen als in eigen winkels verkocht. In Engeland hebben ze vijf eigen winkels o.a. in Belfast en Liverpool.

Het merk werd opgericht in de tijd van de Britse pop. In 2009 heeft Firetrap zich zelf vernieuwt om zo met de hedendaagse mode mee te gaan. Het jeans merk beeldt het echt Britse leven uit, het niet alledaagse. Firetrap laat de jeugdcultuur spreken in zijn ontwerpen. De spijkerbroeken zijn uniek, trendy en hebben een eigentijdse stijl. De ontwerpen van Firetrap zijn als een spiegel voor de hedendaagse stijl en cultuur van Londen. De ontwerpers van Firetrap halen hun inspiratie uit bezienswaardigheden, smaken en geuren die het leven in Londen typeren.

Firetrap houd zich ook buitenom de mode bezig met cultuur en muziek. Ze houden zich bezig met opkomende artiesten en zijn sponsor van vele muziek en mode evenementen. Ook was Firetrap zelf te bewonderen op vele mode evenementen waaronder Fashion Week.