Jack & Jones

Jack & Jones is één van de toonaangevende Europese producenten van spijkerbroeken en andere herenkleding.

Jack & Jones casual denim reclame
Jack & Jones casual denim reclame

Jack & Jones werd opgericht in 1989 en is één van de toonaangevende Europese producenten van herenkleding. Jack & Jones maakt deel uit een van een familie kleding bedrijf dat werd op gericht in 1975 in Denemarken.

Jack & Jones is een jeans merk die het makkelijk probeert te maken voor de consument om zijn eigen stijl te creëren. Dit doen ze doormiddel van vier kledinglijnen:

  • Jeans Intelligence
  • Premium
  • Vintage
  • Premium Tech

Jeans Intelligence
Jeans Intelligence is de belangrijkste lijn van Jack & Jones spijkerbroeken. Deze lijn richt zich op de casual jeans liefhebber tussen de 18 en 25 jaar. De jeans zijn trendy en modieus. Deze lijn produceert ook funky, hippe T-shirts die goed te combineren zijn met de spijkerbroeken uit deze lijn.

Vintage
Vintage richt zich op diegene die houden van Vintage kleding maar dan met een moderne draai. Ze proberen zo een individuele look te creëren en richten zich voornamelijk op mannen tussen de 25 en 50 jaar. De spijkerbroeken worden zo behandeld dat ze een gebruikte, versleten, tweedehands look krijgen. Ook deze lijn produceert ook T-shirts en truien met een retro look die goed matchen met de spijkerbroeken.

Premium
Premium richt zich op de volwassen klassieke man tussen de 25 en 40 jaar. De jeans hebben een klassiek ontwerp met een tikkeltje speelse jeugdigheid, ze maken hierbij gebruik van exclusieve materialen.

Premium Tech
Premium Tech is de sportieve lijn van de Premium collectie. De spijkerbroeken uit deze lijn streven naar een nette, sportieve uitstraling. Ze richtten zich hierbij op volwassen mannen met een actieve levensstijl. Het doel van Jack & Jones met deze lijn is om Multifunctionele kleding te creëren, voor zowel outdoor activiteiten als alledaags.