Gsus lanceert speciale jeans

Het merk Gsus heeft twee opvallende spijkerbroeken gelanceerd die niet alleen lekker zitten, maar ook de benen mooier maakt. Voor vrouwen zijn er spijkerbroeken gelanceerd met Aloë Vera en voor mannen spijkerbroeken met hars.

Gsus jeans gaan huidveroudering tegen
Gsus jeans gaan huidveroudering tegen

De spijkerbroeken van Gsus hebben een speciaal tintje gekregen die huidveroudering helpt te voorkomen. Het Nederlandse merk heeft een nieuwe collectie jeans gelanceerd waarin extracten van Aloë Vera en hars zijn verwerkt. Deze nieuwe spijkerbroeken zijn een onderdeel van het ‘wear ‘n’ care’ concept van Gsus.

De Aloë Vera jeans zijn speciaal voor vrouwen gemaakt en moeten de benen beschermen tegen huidveroudering. Er zijn planextracten verweven in de vezels van de stof en zorgen er voor dat de huid wordt beschermd tegen huidveroudering, schadelijk stoffen en UV-straling.

Voor mannen heeft Gsus een ander concept ontwikkelt met jeans waarin hars is verwerkt. Hierdoor blijft de indigokleur in de katoenvezels zitten en blijft de spijkerbroek glad en sterk. Daarnaast verandert de spijkerbroek door de hars langzaam van structuur en kleur. Dat zorgt er voor dat iedereen zijn eigen unieke spijkerbroek heeft.

Gepubliceerd: 9 januari 2012
Door: Spijkerbroeken.com redactie