Roberto Cavalli

Cavalli is een uitdagend modemerk dat glamour en rock ideaal weet te combineren.

Jeans van het modemerk Cavalli
Jeans van het modemerk Cavalli

Roberto Cavalli, de ontwerper achter het modemerk Cavalli werd geboren in 1944 in Florence. Cavalli begon zijn carrière in 1965 toen hij 21 jaar oud was met het verven van T-shirts. Dit deed hij samen met een meisje die hij had leren kennen op school. Later zette hij samen met een paar jonge mannen een fabriek op om kleding te bedrukken.

Cavalli werd op meerdere vlakken steeds bekender en bekender. In 1999 was zijn echte grote doorbraak in het buitenland toen Cavalli een winkel opende op Madison Avenue in New York. Binnen de kortste keren droegen alle meiden en vrouwen in New York kleding van Cavalli. In Oktober 2002 werd Cavalli in New York uitgeroepen tot ˈDesigner of the yearˈ.

Het merk Roberto Cavalli werd opgericht in de vroege jaren ˈ60. Vandaag de dag wordt Cavalli over de gehele wereld verkocht in meer dan 50 landen. Roberto Cavalli kenmerkt zicht door glamour en rock. In de collecties van Roberto Cavalli worden veel kleuren en verschillende materialen gebruikt. De kleding is uitdagend, sexy en wild en is werkelijk een lust voor het oog.

Just Cavalli is één van de vele merken van Roberto Cavalli. Just Cavalli is de beter betaalbare kledinglijn van Cavalli. Just Cavalli staat vooral bekend om zijn denim en jeans mode. Net  als de andere kleding van Cavalli zijn ook de jeans uitdagend en echt een lust voor het oog. Ook heeft deze lijn veel leuke accessoires om uw Cavalli outfit helemaal compleet te maken.